Przekąski bankietowe


PRZEKĄSKI BANKIETOWE

  1. Pomidorki faszerowane
  2. Pomidorki faszerowane mozarellą
  3. Pomidorki faszerowane tureckim rizotto
  4. Pomidorki faszerowane kremem serowym
  5. Vol au vent nadziewane: łososiem, borowikami, serami, curry, ziołami, koperkiem, papryką
  6. Łódki ogórkowe
  7. Tartinki o różnych smakach
  8. mini roladki mięsne (40g 2szt)
  9. mini terriny (40g 2szt)

COCTAILLE

  1. Coctail z krewetek
  2. Coctail drobiowy
  3. Coctail z owocami morza
  4. Coctail owocowy

COŚ NA SŁODKO

  1. Kruche babeczki z owocami/ musem czekoladowym/musem owocowym/frużeliną
  2. kosteczki sernika, jablecznika, rożki, kostki o różnych smakach
  3. Piramidy truskawkowe
  4. Fontanna czekolady

W celu uzyskania informacji o cenach prosimy o kontakt telefoniczny lub na e-mail