Zimne zakąski


POLĘDWICA

  1. Polędwiczki w pieprzu kolorowym
  2. Polędwiczki w ziołach
  3. Polędwiczki w papryce
  4. Polędwiczki faszerowane gorgonzolą
  5. Polędwiczki faszerowane pomidorem suszonym i mozarellą
  6. Polędwiczki faszerowane żółtym serem i szpinakiem
  7. Polędwiczki w koperku
  8. Polędwiczki z jajkiem przepiórczym
  9. Polędwiczki w boczku/bekonie

POLĘDWICA WOŁOWA

  1. Polędwica wołowa po angielsku
  2. Polędwica pieczona w młotkowanym pieprzu
  3. Polędwica z borowikami
  4. Marynowana polędwica po cygańsku
  5. Polędwica w soli z ziołami
  6. Carpaccio z polędwicy wołowej

CIELĘCINA

  1. Cielęcina w tymianku
  2. Cielęcina z owocami
  3. Cilęcina z pomidorem suszonym
  4. Cilęcina ze szparagami zielonymi
  5. Cielęcina z jajkiem przepiórczym

SCHAB

  1. Schab faszerowany śliwką
  2. Schab w otoczce majeranku
  3. Schab z morelą
  4. Schab z musem chrzanowym
  5. Schab w ziołach
  6. Schab z pomidorami
  7. Schab faszerowany z migdałami
  8. Terrine ze sachabu
  9. Schab z sosem tatarskim
  10. Schab marynowany
  11. Tymbaliki ze schabu faszerowane

DRÓB

  1. Fileciki z kurczaka w curry
  2. Galantyna z kurczaka
  3. Roladka z kurczaka z oczkiem szpinakowym
  4. Terrine z kurczaka z pistacjami
  5. Kurczak nadziewany warzywami
  6. Roladka z kurczaka z figami
  7. Kurczak ze szparagami zielonymi
  8. Kurczak z owocami
  9. Indyk z żurawiną
  10. Indyk w maladze
  11. Twistos z indyka i polędwicy wołowej
  12. Rolada z indyka z brokułami
  13. Kaczka w maladze

RYBY

  1. Sandacz w galarecie
  2. Pstrąg w galarecie
  3. Łosoś w galarecie
  4. Miecznik w galarecie
  5. Ryba po grecku
  6. Śledź w oleju
  7. Śledź w śmietanie
  8. Śledź po kaszubsku
  9. Śledź po japońsku
  10. Śledź po poznańsku
  11. Ryba po staropolsku
  12. Ryba garni w całości (sandacz, łosoś, szczupak)
  13. Ryby wędzone (pstrąg, łosoś, węgorz)
  14. Galaretka drobiowa
  15. Ozór wołowy w galarecie
  16. Ozór wieprzowy w galarecie

PASZTETY

  1. Pasztet wieprzowy
  2. Pasztet z dziczyzny
  3. Pasztet z mięsa mieszanego
  4. Pasztet kapitański
  5. Pate z wątróbki

DZIKIE PTACTWO

  1. Bażant w maladze